Betalingsbetingelser

Annette Undheim Art - www.annetteundheim.no tilbyr ulike betalingsmetoder som du velger når du er i kassen, før du bekrefter din bestilling og betaler for din ordre. Vi samarbeider med Vipps og Klarna for at du skal kunne velge en trygg og sikker betalingsmetode. Velg det som passer best for deg.

 

Betaling med vipps:

Vipps er en betalingstjeneste som er rask og enkel å benytte for deg som har en Vippskonto. 

Alt du trenger å gjøre for å betale med Vipps er å legge inn ditt mobilnummer og bekrefte betalingen i appen. Du får kvittering og kan holde oversikt over betalingene dine i Vipps-appen. 

Mer om Vipps finner du her: https://www.vipps.no/produkter-og-tjenester/privat/Klarna - Betal nå (kort eller bankbetaling)
Benytter du kredittkort eller debetkort ved betaling, trekkes kjøpesummen på kortet samme dag som bestillingen blir gjort.

Første gang du benytter betalingsvalget Betal nå fra Klarna, må du oppgi kortopplysninger eller kontoopplysninger for at Klarna skal kunne behandle din betaling. Har du benyttet Klarna før vil registreringen være raskere.

Klarna betal senere - faktura med 30 dagers betalingsutsettelse

Velger du Klarna Betal senere, kan du vente med å betale til du har mottatt varen. Når varene blir sendt starter betalingsperioden. Du får faktura tilsendt pr. e-post når varene sendes fra oss, og du får i tillegg en påminnelse når det er på tide å betale. For å betale med faktura må du ha fylt 18 år og oppgi ditt personnummer for kredittsjekk fra Klarna.


Betaling med Klarna - del opp betalingen - utsett i inntil 36 måneder

Du kan velge månedlig finansiering slik at du kan betale over en periode på 3 - 36 månder, velg det som passer best for deg. Du vil se både hele beløpet som skal betales og månedskostnaden i kassen før du bekrefter betalingen i kasse.Du får faktura tilsendt pr. e-post når varene sendes fra oss, og du får i tillegg en påminnelse når det er på tide å betale. For å delbetale må du ha fylt 18 år og oppgi ditt personnummer for kredittsjekk fra Klarna.


Dine fordeler dersom du betaler med Klarna:

Betaler du varer med Klarna får du full kjøpsbeskyttelse, og du kan samle alle dine kjøp på ett sted i Klarna-appen. Du kan administrere dine kjøp, fakturaer og betalinger i Klarna-appen som du kan laste ned på telefonen. Du kan også chatte med kundeservice hos Klarna 24/7. 

Mer informasjon og hjelp fra Klarna: https://www.klarna.com/no/kundeservice/

 

Refundering av innbetalt beløp 

Avtalt beløp for refusjon vil bli tilbakebetalt på din konto/kort så fort din refusjonssak er ferdig behandlet. Har du spørsmål vedr. refusjoner kontakt vår kundeservice hvis du har betalt med VIPPS (LENKE) eller kundeservice hos Klarna (hvis du har betalt med Klarna).


Kjøp med gavekort

Har du et gyldig gavekort fra “nettbutikken.no” kan du legg inn ditt gavekortnummer i feltet for gavekort. Har du kjøpt for mer enn verdien av ditt gavekort, betaler du restbeløpet på ordinær måte. Har du kjøpt for mindre enn verdien av ditt gavekort, vil restbeløpet kunne brukes ved en senere anledning innen utløpsdato for gavekortet.

Har du problem eller spørsmål rundt bruk av gavekort, kan du ta kontakt med kundeservice for å få hjelp. 


Bruk av rabattkoder i kassen for redusert pris

Har du fått en gyldig rabattkode legger du den inn i handlekurven før du kommer til kassen. Det finnes et eget felt hvor du kan skrive inn din rabattkode og aktivere den. Når rabattkoden er aktivert kan du klikke deg videre til kassen for betaling.

 

Ønsker du å motta rabattkoder?

Vi annonserer i perioder ulike rabattkoder på sosiale medier, så følg oss der for aktuelle kampanjer på @annette.undheim og evnt. andre aktuelle sider i sosiale medier.


Vi sender også ut rabattkoder til de som er på vår mailingliste, så vi anbefaler deg å  melde deg på vårt nyhetsbrev for å ikke gå glipp av de beste tilbudene. Klikk her for å melde deg på vårt nyhetsbrev/mailingliste.