IMG_6191_copy1

Veggbilder på aluminium

Veggbilder på aluminiumsplate er veldig passende på hytta. Formatet er røft og holdbart, trykket er vakkert. Det kan henges på veggen uten ramme, oppheng medfølger. Men det er også mulig å få plass i ramme hvis man ønske. 

Innred hytta stemningsfult med veggbilder fra naturen

6

Våre veggbilder passer nydelig til hytten din

Våre veggbilder er tett koblet til naturen, som man også er på hytta. Du får mange nydelig motiv hos oss av kongler, sopp, blomster, blader og gress. 

Fargene er naturlige og passer perfekt inn i et naturfarget miljø. Jordfarger og lune farger, stemningsfullt lys passer alle godt til veggbilder på hytta.

Format på våre veggbilder er aluminium, fotolerret og fotoplakat / poster. Poster og aluminium kan rammes inn. Aluminiumsbilder og fotolerret kan henges opp uten ramme, og passer perfekt i det røffe og stemningsfulle miljøet på hytta.

Se bildene for inspirasjon til innredning på hytta. Du kan med fordel sette sammen flere veggbilder til en bildevegg, ha to bilder ved siden av hverandre eller ha et "statement piece" på en egen vegg. 


IMG_7116_2_Large_c093bef0-d0d1-423b-928b-e698d275716f
9
IMG_7121_Large_04f018d3-9ec1-4580-a9f5-5bf54abf186f

Veggbilder på fotolerret

Fotolerret er et nydelig format og har et mykere uttrykk en bilde på aluminiumsplate. Det er forholdsvis lett format som kan henges opp enkelt. 

Du kan få alle våre motiv på fotolerret og trykket blir nydelig og matt. Fotolerret passer godt på hytta da du kan henge motivet rett på veggen uten "forstyrrende" ramme. Finn et nydelig motiv på fotolerret til hytta i dag.

Finn et nydelig veggbilde til hytten din her